Skip to main content

Ik organiseer een event

De campagne Baan zoekt Mens beschikt over tal van opvallende campagne-materialen. Waaronder een te gekke Baan zoekt Mens-experience. Een heuse campagne aanhanger waarin je doormiddel van opdrachten kunt bekijken of het inclusief werkgeverschap jou past. Eén ding is in ieder geval zeker, je komt in aanraking met de veelgehoorde vooroordelen én hele mooie praktijkvoorbeelden. Dat wil je niet missen.

De Baan zoekt Mens Experience zetten we graag zo vaak als we kunnen in. Dus heb jij een event waar ons thema perfect past? En zou je de campagne aanhanger daar willen inzetten? Laat het ons dan weten!

Maar er is meer

Stel er is geen ruimte voor het inzetten van de Baan zoekt Mens-experience, dan zijn er ook andere mogelijkheden. Onze collega's willen graag vertellen over onze ervaringen, we hebben leuke kletspotten óf ander promotiemateriaal. Neem contact met ons op en dan bekijken we graag wat past. Samen hebben we namelijk een missie: de regio Eindhoven inclusiever maken. Een regio waar plek is op de arbeidsmarkt voor íedereen!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Het telefoonnummer ontbreekt
Het e-mailadres ontbreekt of is niet correct
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer